1 Bageplade - ca. 15-20 stk.
Knækbrød:
1,5 dl. græskarkerner
1,5 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. havregryn
3 dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk salt (Læsø)
2 dl. vand
1,25 dl. olie
Knækbrød:
Rør græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, havregryn. hvedemel, bagepulver og salt sammen i en en skål. Tilsæt vand og olie, og rør. Dejen skal været let klistret. Tag en bageplade og læg et stykke bagepapir, og hæld dejen ovenpå. Tag herefter et til stykke bagepapir og læg det ovenpå dejen. Rul dejen ud med en kagerulle, eller brug dine håndflader til at presse dejen ud med. Fjern det øverste bagepapir og marker med en kniv hvilken form dine knækbrød skal have - Så er det nemmere at knække dem efter bagningen. Bag knækbrødene i 15-20 minutter ved 200 grader.
Enjoy
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hvad synes du?